Monday, 22 July 2013

Belajar Buat Blog


Alhamdulillah, dapat belajar buat blog dan fanpage untuk bisnes.  Terima kasih kepada Pn. Masayu Ahmad sifu saya.  Sebelum ni dah cuba buat blog tapi selalu tidak menjadi.  Beli buku dan belajar dari website pun tak jadi.  Nasib baik jumpa Pn. Masayu.  Saya berkenalan dengan beliau di FB sahaja.  Mula-mula jadi dropship untuk jual buku.  Selepas itu dia ada buat kelas ni.  Tak nak lepaskan peluang terus saya daftar. Bagus sangat.  Beliau bagi tips cara penulisan yang betul di samping bisnes dropship.  

Kelas blog masih dibuka. Kalau anda ada kepakaran gunakan.  Boleh buat duit tau!  Tawarkan minat dan kepakaran anda di blog, Facebook dan Fanpage.  Di samping dapat berkongsi kepakaran, dapat juga duit untuk membantu perbelanjaan di rumah.  Tidaklah duduk dirumah goyang kaki sahaja kan?  Jadilah surirumah tangga yang berwawasan berkerjaya dari rumah.  

Kali ini tawaran percumanya begitu menarik! Dapat buku percuma Murahnya Menjemput Rezeki.  Buku ini sangat-sangat bagus untuk dibaca.  Sebenarnya untuk mendapat rezeki sangat mudah apabila kena caranya.  Buku ini dapat mengubah mata, minda dan persepsi kita mengenai 'rezeki'. InsyaAllah, selepas ini rezeki akan mengerumuni kita sehingga kita terpaksa menerima rezeki dan bukan lagi berkeluh kesah.

Anda boleh dapatkan buku ini secara percuma dengan membeli 2 pakej ebook di bawah.





1) Pakej Asas WAHM SOHO - Bisnes Makanan

 

 2) Pakej Asas WAHM SOHO - Butik


 
Untuk pertanyaan dan pendaftaran kelas, boleh hubungi saya melalui :
Emel : norazizahsudin@gmail.com
SMS/Whatsapp : 019-7461502 

No comments:

Post a Comment