Monday, 19 May 2014

Dalam Dilemma

Teks :  Norazizah Sudin

Email dari rakan lama saya.

  • Tuh lah kak. Kontrak abis bulan 7 nih. Ingat nk cari kije lain. Akk ade lubang kije x..huhu
  • tak payah lubang keja...jadi WAHM je..hehehhe

    bila free?
  • Kalo x jumpe kije, plan nk benti. Tp duk umah x de income lak.huhu
  • boleh jumpa n cakap pasal biz
  • Wahm tuh mende kak
  • Haha. Bisnes camne kak

  • Bisnes online eh kak..jual produk ke
  • join Akademi Bekerja Dari Rumah (ABDR)

    jadi pengurus online dan promosi produk akademi dan jika ada produk sendiri boleh promosi jugak
    buat dropship...banyak kat internet. kak zah akan ajar tu semua
    utk lebih faham boleh tengok blog kak zah http://norazizahsudin.blogspot.com/
    baca dan fahamkan ya
    tak faham tanya
  • semuanya di hujung jari sahaja tanpa meninggalkan anak

    buat blog bisnes n fanpage then selitkan produk sendiri....InsyaAllah fokus, komited n kesungguhan pasti berjaya

    pendapatan bergantung kepada usaha
  • Waa mcm seronok kak..nanti zura baca eh blog akk tuh eh

    Memang kena duduk cerita nih..

Dilemma seorang suri berkerjaya yang ingin bekerja dari rumah dan jana pendapatan dari rumah, di samping ingin sentiasa bersama anak-anak.

Boleh jadi rakan niaga akademi.

PM saya untuk info lanjut ya untuk suri-suri yang mempunyai masalah seperti ini.



No comments:

Post a Comment